Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 606 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Bijbaantje: Medewerker Bediening in Bloemendaal aan Zee

Solliciteer op de bijbaan: Medewerker Bediening in Bloemendaal aan Zee

Voeg toe aan klembord

Bijbaantje gegevens

Locatie(s) : Bloemendaal aan Zee
Branche : Horeca | Catering
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 06 april 2018
Soort werk : » Horeca / Catering / Hostess
   
Omschrijving bijbaantje

Aan het werk:
Afhankelijk van je beschikbaarheid en ervaring wordt je ingezet als wijkloper, runner of barmedewerker.
Je taken kunnen bestaan uit o.a. het opnemen van bestellingen, uitserveren van dranken en gerechten. Je adviseert gasten over onze gerechten op de menukaart. Je voert kassa handelingen uit en zorgt voor een opgeruimde en schone werkomgeving. 


Waar werkt je?
Het restaurant is een modern nieuw restaurant op een camping in Bloemendaal aan Zee. Het restaurant ligt in het centrumgebied van de camping en heeft naast een gezellige bar en groot terras 2 verschillende keukens. Bij de Stay & Go worden verse pizza’s bereid, verschillende soorten burgers gegrild en overige snacks geserveerd. De gasten op de camping kunnen hier zowel afhalen als ter plekke eten. Daarnaast hebben we een à la carte restaurant waar we ontbijt, lunch en diner verzorgen. We werken volgens een eigen restaurant concept met vooral dagverse en regionale producten.

   
Vereisten

Ervaring is niet noodzakelijk. Veel belangrijker vinden wij het dat je past in ons team, enthousiast en een aanpakker bent. Salaris is afhankelijk van je leeftijd en de afdeling waar je aan de slag gaat. Je werkt volgens de recreatie cao. 


Alle collega’s bij het restaurant helpen elkaar. Het kan dus zijn dat je wordt gevraagd bij te springen op een andere afdeling. We zoeken daarom naar flexibele, gastvrije collega’s die eigen initiatief tonen en kunnen werken onder hoge werkdruk (met name in het weekend en in de vakantieperiodes). Je diensten zijn wisselend, ook in de avonduren en weekenden zijn we druk bij Gestrand. Tijdens het hoogseizoen, gedurende je vakantie ben je veel beschikbaar. Een vooraf aangegeven vakantie kan uiteraard ingepland worden.


Interesse?


Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Zoekbijbaan.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

 
Minimaal opleidingsniveau: » VMBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Dienstverband: » Tijdelijk werk
» Vakantiewerk
Bruto uurloon: Conform CAO
Minimum leeftijd: 16 jaar

Minimum aantal dagen
per week :

in overleg
Beschikbaarheid : » Door de week ('s avonds / 's nachts)
» Door de week (overdag)
» Weekend ('s avonds / 's nachts)
» Weekend (overdag)
Verplichte dag : Geen verplichte dagen.
Rijbewijs noodzakelijk : nee
   
Bedrijfsprofiel  
Bij de campings staat bij ons allemaal de gast op de eerste plaats. We praten met elkaar en nemen verantwoordelijkheid voor ons eigen gedrag en de oplossing die daarbij hoort. Fouten worden erkend en opgelost. Om hulp kunnen en mogen vragen vinden we belangrijk. We houden van actie en komen afspraken na. Daarin zijn we duidelijk. We geven elkaar regelmatig feedback via ons speciale feedbacksysteem of we doen het persoonlijk, altijd op basis van feiten. We stellen hoge doelen waar we met zn allen vol voor gedaan. Zo willen we dit jaar de schoonste camping van Nederland zijn. En de hoogste gastblijheidscijfers van de branche scoren. We zijn allemaal met veel plezier praktijkbegeleider van stagiaires.

Plaats :  Castricum - Waar ligt dit?

| Feed bekijken | Toon alle


Bijbanen zoeken | Home | Zoekbijbaan.nl

Voeg toe aan klembord


<< Terug naar zoekresultaten

Bijbaantjes van dit bedrijf
Medewerker keuken/bediening 06-04-2018
Medewerker Stay & Go06-04-2018
Medewerker keuken/pizzabakker06-04-2018
Medewerker afwas en Magazijn06-04-2018
Hulpkracht restaurant/minimarkt06-04-2018
Bijbaan in de horeca06-04-2018
Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2018 • KvK nr: 24309347