Op bijbaantje.nl kun je direct zoeken in 2.796 bijbaantjes en scholierenwerk. Ben jij scholier? Vind snel je ideale bijbaantje of scholierenbaan en solliciteer direct online!

Home Voor werkgevers

Nieuwsberichten

persberichten

Examenklacht over puisterige overbuurman

donderdag 15 mei 2014, 13:52 - Sanne Hofman

Sinds de landelijke eindexamens van de middelbare scholieren van de week zijn begonnen zijn er bij scholierenorganisatie LAKS al erg veel klachten binnen gekomen. Na drie dagen examens maken is er al ruim 38.000 keer geklaagd door verschillende studenten over verschillende onderwerpen. Gisteren kwam er wel een erg verrassende klacht binnen van een scholier. Hij klaagde over zijn puisterige overbuurman…

De klacht van de scholier kwam gisteren binnen bij scholierenorganisatie LAKS. Hij beschreef zijn klacht over zijn puisterige overbuurman als volgt: “De puist in de nek van mijn overbuurman zag er niet appetijtelijk uit. Ik kon me daardoor moeilijk concentreren op het examen.”


Niets aan te doen
LAKS probeert in principe alle klachten van de scholieren te behandelen. Klachten over te moeilijke examens en vage vragen worden altijd nauwkeurig behandeld en onderzocht. Deze klacht van de jongen was wel erg speciaal. “Wij kunnen moeilijk actie ondernemen bij een dergelijke klacht. We hebben de klager in kwestie wel even teruggebeld om hem te laten weten dat de scholierenkoepel hierin helaas niets voor hem kan betekenen.” aldus Annelotte Lutterman, klachtencoördinator van LAKS.

Eigenlijk komen er elk jaar wel wat aparte klachten binnen bij de klachtenlijn van LAKS. Zo is er voorgaande jaren geklaagd over een te moeilijke opdracht waardoor de rekenmachine vast liep, een stinkende surveillant en er is wel eens geklaagd door een meisje die vond dat de surveillant te knap was en zich daardoor moeilijk kon concentreren.


Veel klachten
De vierde dag van de examens is vandaag aangebroken. Gisterenavond rond 18:00 stond de teller al op ruim 38.000 klachten bij scholierenorganisatie LAKS. En de klachten blijven maar binnenstromen, zelfs ’s nachts klagen de scholieren.

Tot nu toe is er het meest geklaagd over het havo en vwo examen Nederlands. Ook zijn er erg veel klachten over het Scheikunde examen van het vwo binnengekomen. Ongeveer 20.500 maakten dit examen en ruim 25 procent van hen belde naar de examenklachtenlijn van LAKS om over het eindexamen te klagen. “Dat is écht ongelofelijk veel. Dit gebeurt niet vaak.” aldus Annelotte Lutterman.


Bron: nu.nl

Bookmark dit artikel:
| Feed bekijken | Toon alle

Bijbaantje.nl is onderdeel van Melon Media netwerk

Zoekbijbaan.nl | Stagemotor.nl | Zoekvakantiewerk.nl | Zoekoppas.nl | Kamersonline.nl | Stagetips.nl

© 2020 • KvK nr: 24309347